Afscheid en uitvaart

Ieder leven is uniek. Ieder afscheid is uniek. Beide verdienen om herinnerd te worden. Ik maak herinneringen in beeld en woord. Met foto’s van het laatste afscheid en van de uitvaart. Op die momenten dat dat wenselijk is. En op een manier die passend is.

 

Ik maak een boek waarin ik alles een plaats geef wat het afscheid onvergetelijk maakt. De rouwbrief, het herdenkingskaartje, de gesproken teksten en uiteraard foto’s. Iedere foto vertelt een verhaal. Elk beeld roept een andere emotie op en dat troost. Troost door een gebaar van nabijheid, door een bloem in de juiste kleur, door een moment van stilte.

Voor en na de uitvaart heb ik contact met de nabestaanden, om me goed voor te bereiden op wat er komt. Het boek dat ik maak ik op die manier zorgvuldig samengesteld, en tevens heel persoonlijk. Een boek om regelmatig (samen) te bekijken.

 

Zo wordt het afscheid de opmaat tot terugkijken, herinneren en gedenken. Voor hen die erbij waren en voor hen die er niet bij konden zijn een document van troost. En voor kinderen die pas veel later beseffen wat het is om oma te missen, van onschatbare waarde. Voor kinderen maak ik een afscheidsboek door hun ogen gezien. Met beelden en teksten die voor hen van betekenis zijn.

Tarieven

Foto’s van afscheid en uitvaart, thuis en op de uitvaartlocatie.

Boek met teksten en foto’s vanaf: €700,00
Fotoreportage plus online fotoalbum vanaf: €375,00

Lees hier meer over een persoonlijk fotoboek.