GEEF JEZELF EEN NIEUWE SCHRIJFSTIJL CADEAU

Ik lees ze graag, de berichten van mijn collega-ondernemers. Vaak met een glimlach, maar soms met kromme tenen. En dan denk ik: “Dit kan beter.”
Dat is wat ik je gun. Taal die bij je past en een boodschap die bij je lezers aankomt. Niet perfect, wel origineel en in de jij-stijl!

Gun jezelf het plezier van schrijven in je eigen stijl en bereik meer mensen met je berichten. Ik kan je daarbij helpen.

 

Ik kom graag bij je thuis of op je werk. Je mag ook bij mij aanschuiven. Samen kijken we naar je website, je berichten op social media en je brief- en mailteksten. Ik luister naar je verhaal en ga na of dit overeen komt met wat er uit je (web)tekst spreekt. Ik leg je uit wat je kunt doen om zó te schrijven dat je je lezers optimaal bereikt. Dit doen we in 3 stappen, waarbij het principe van ‘less is more’ centraal staat, met veel aandacht voor toon en woordkeuze.

Je persoonlijke schrijfstijl kun je niet leren uit een boekje. Want het boekje kent jouw persoonlijkheid en jouw specifieke aanpak niet. Precies dát komt aan het licht als we samenwerken. Ik fotografeer je op je werkplek, op een mooie plek buiten of bij mij in Breda. Buiten en op locatie fotograferen geeft letterlijk ruimte en inspiratie. De lezer van je berichten krijgt zo een goede, eerste indruk én een prettig leesbaar verhaal.
Ik trek een dag met je op en help je van de losse eindjes een goed verhaal te maken. Teksten met een consequente toon en een stijl die bij je past.

 

Aan het einde van de dag kun je je vernieuwde schrijfstijl toepassen, heb je foto’s voor je website en social media. Ik lever in de dagen daarna een herziene versie van je belangrijkste webtekst en een aantal berichten voor social media. Daarnaast schrijf ik een review met foto over onze samenwerking en over jouw werk in het bijzonder. Deze plaatsen we op social media (als je dat wilt).

Tarieven

Geef jezelf dit foto-schrijfarrangement cadeau.

Als je contact met me opneemt vóór 31 januari dan kost dit €850 ex btw, daarna is de prijs €995 ex btw.

.