Huwelijksfotografie

Je trouwdag is niet alleen één van de belangrijkste dagen van je leven, het is ook een dag die vaak in een roes voorbijgaat! Hoe fijn is het om na die dag een album met foto’s te hebben, waardoor de dag een levende herinnering wordt: vol emotie, geluk, nabijheid van familie en vrienden en natuurlijk: feest! De sfeer van de alle elementen die de dag zo feestelijk en persoonlijk maken, komt terug in de foto’s.

 

Ik werk spontaan, met oog voor detail en emotie. Graag maak ik van tevoren kennis met jullie, om de grote dag te bespreken. Een loveshoot, een paar weken vóór de bruiloft, behoort tot de mogelijkheden. Het geeft meteen de rust en de zekerheid dat het goed gaat komen op de trouwdag én je kunt de foto’s gebruiken bij de huwelijksaankondiging.

 

Vóór de trouwdag hebben we regelmatig contact over de dag, de weersvoorspelling en de (buiten)locatie die jullie op het oog hebben. Graag denk ik mee over de mogelijkheden!

Tijdens de trouwdag ben ik aanwezig op een manier die bij mij en bij jullie past. Dat hebben we tevoren besproken. (Groot)ouders, familie en vrienden komen op de kiek zoals jullie dat graag wensen. Spontaan, in scene gezet, of beide.

 

Na de trouwdag begint voor mij het mooiste werk: alle vastgelegde momenten zorgvuldig uitzoeken en bewerken. Het fotoboek, online en/of op papier, krijgen jullie er standaard bij. Het bevat de hoogtepunten van de dag. Mochten jullie er tekst bij willen, zoals de tekst van de kaart, ondertitels, de tekst van de trouwbelofte of die ouders en vrienden hebben gesproken, dan reken ik een meerprijs.

 

Een luxe album kost vanaf €300,00

Tarieven

Fotografie, nabewerking, boek, 6 uur aanwezig: €800,00

8 uur aanwezig: €950,00

10 uur  aanwezig: €1100,00

hele dag: op aanvraag

Luxe album, vanaf: €300,00

Loveshoot: €125,00