Levensverhaal

Ik spreek graag met ouderen. Ik voel me thuis bij mensen bij wie verhalen meer waarde hebben dan rimpels. Ik voel ontroering als ik in de ziel van iemand met decennialange ervaring mag kijken.

 

Dezelfde ontroering en nabijheid voel ik bij mensen voor wie het leven veel te kort zal zijn. Ieder leven en elke dag heeft zijn verhalen. Deze verhalen kunnen vertellen, herinneringen ophalen en stilstaan bij wat was en wat komen gaat, geeft troost en houvast. Het is een mooi en intens proces om terug te kunnen kijken op het leven.

 

Praten over vroeger geeft troost

Mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben, zijn bezig met het afronden van een proces en maken zich als het ware klaar voor het afscheid. De sociale kring is kleiner geworden en veel aandacht gaat naar zorg en gezondheid. Hoe belangrijk en fijn is het om juist in die laatste periode, vrij en frank te kunnen praten over vroeger en herinneringen op te halen!

Ik praat op een manier die bij de mensen past, ontspannen en ongedwongen. Maar vooral luister ik goed en help ik herinneringen te ‘vangen’. Samen kijken we foto’s van vroeger en praten we over die tijd. Ik neem de gesprekken op en maak foto’s. Van deze gesprekken en foto’s van vroeger en nu, maak ik een boek.

 

Een cadeau voor alle generaties!

In een telefoongesprek of per mail stemmen we uw wensen en mijn mogelijkheden af. Ik bezoek u thuis of daar waar u mij ontvangen kunt. Als u wilt, kunnen daar familie en geliefden bij zijn. Ook voor hen is uw verhaal een prachtige herinnering.

Tarieven

Interview, fotoshoot, magazine met foto’s en tekst: €275,00

Dagdeel interview, fotoshoot, magazine met foto’s en tekst: €475,00

Twee dagdelen interview, fotoshoot, boek met foto’s en tekst: €800,00
3 dagdelen gesprek, fotoshoot, boek met foto’s en tekst: €1275,00

Serie gesprekken voor volledig levensverhaal, fotoshoot, boek, vanaf: €1600,00